Menukaart

Onze gerechten

Brioche met gerookte paling
Brioche met gerookte paling
16,50
Brioche met gerookte paling, crème fraîche met extract van limoen en gegarneerd met haringkaviaar. (VANAF 8 JULI)
Toast
Toast
10,00
Toast met gebakken champignons, bosui en look.
Wijngaardslakken
Wijngaardslakken
12,50
Wijngaardslakken met tuinkruiden, knoflook en roomboter gegaard in de oven.
Hollandse tomatensoep
Hollandse tomatensoep
7,50
Hollandse tomatensoep getrokken met bladselderij waarbij room en soepballetjes.
Franse uiensoep
Franse uiensoep
8,50
Franse uiensoep met kaas en stokbrood met gegratineerde kaas.
Cocktail van Hollandse garnalen
Cocktail van Hollandse garnalen
16,50
Klassieke cocktail van Hollandse garnalen uit Stellendam, garnalenkroketje en cocktailsaus.
Gerookte Noorse zalm
Gerookte Noorse zalm
15,50
Gerookte Noorse zalm met zomerse salade aangemaakt met limoendressing, gegarneerd met kwarteleitjes, zalmeitjes, haringkaviaar, groene asperges en...
Steak tartaar
Steak tartaar
15,00
Steak tartaar, typisch bistrogerechtje met ei dooiertje, cornichons, kappertjes, sjalotje, gemarineerde radijs en peterselie. Geserveerd met...
Carpaccio
Carpaccio
14,00
Carpaccio met pesto, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten.
Vegetarische lasagne
Vegetarische lasagne
24,00
Vegetarische lasagne met roomsaus.
Plantaardige “tournedos”
Plantaardige “tournedos”
24,00
Plantaardige “tournedos” met naar keuze gebakken champignons (veganistisch), pepersaus, champignonsaus of kruidenboter.
Argentijnse rib-eye
Argentijnse rib-eye
25,00
Geroosterde Argentijnse grain fed rib-eye gelakt met lookolie en geserveerd met kruidenboter.

VANAF 8 JULI

Mixed-grill (300 gram)
Mixed-grill (300 gram)
27,50
Mixed-grill (300 gram) met varkenshaas, biefstuk, kipfilet, kalfsoester en hamburgertje. Hierbij serveren wij knoflooksaus en “Memphis style”...
Ossenhaaspuntjes
Ossenhaaspuntjes
25,00
Ossenhaaspuntjes gebakken met spekjes, paddenstoelen en ui.
Uruguayaanse Flan steak
Uruguayaanse Flan steak
22,50
Uruguayaanse Flan steak van de Black Agnus rund (mooi gemarmerde biefstuk) met naar keuze bearnaisesaus of kruidenboter.
Spareribs
Spareribs
24,50
Spareribs gemarineerd in Indische ketjap daarna zacht geroosterd.
Wiener schnitzel
Wiener schnitzel
21,75
Wiener schnitzel met champignonsaus.
Gepocheerde zalmfilet
Gepocheerde zalmfilet
25,00
Gepocheerde zalmfilet met grote garnalen en Hollandse saus.
Vissersbordje
Vissersbordje
24,75
Vissersbordje; mootje zalm, schartongrolletje, kabeljauw en baars met dille/witte wijnsaus.
Nederlandse scholfilet
Nederlandse scholfilet
21,50
Gebakken, gepaneerde Nederlandse scholfilet met bieslook mayonaise.
Kaasbordje
Kaasbordje
10,50
Trappisten kaas (met La trappe bier uit Tilburg), Rotterdamse belegen koemelkkaas licht pittig, jong gerijpte smaakvolle geitenkaas en een blauw...

     

Aardbeien
Aardbeien
9,50
Aardbeien, sabayon, vanille-ijs en slagroom.
Mangosorbetijs
Mangosorbetijs
9,75
Mangosorbetijs en vers fruitsalade.
Nougatine ijstaart
Nougatine ijstaart
9,75
Nougatine ijstaart met Amaretto saus.
Pêche melba
Pêche melba
10,50
Pêche melba; Een echt zomers dessert van perzik, mousse van frambozen, parfait van perzik, vanille ijs, frambozensaus en geroosterde amandelen.
Hangop met verse bosvruchten
Hangop met verse bosvruchten
9,50
Hangop met verse bosvruchten, honing, merengue en een bolletje honingijs. Proef de zomer!
Dame blanche
Dame blanche
9,25
Dame blanche; romig vanille-ijs met warme chocoladesaus.

(met een borrelglaasje advocaat + € 3,5)

Bij onze hoofdgerechten serveren wij eenmalig friet, groentes en salade.

Als extra bij te bestellen

Mayonaise of ketchup € 1,25 per potje.
Gebakken aardappeltjes klein € 5 groot € 6,5.

TO TOP